نماد سایت زی‌‌رو

فواید زیست محیطی موتورهای برقی

در دنیای امروز، زمان رفت و آمد برای مسافت‌های کوتاه طولانی‌تر شده است. یعنی اتومبیل‌های بیشتری در خیابان‌ها و جاده‌ها هستند، سوخت بیشتری وارد هوا می‌شود و کربن به‌طور فزاینده‌ای در حال انتشار است. با این حال با ظهور موتورهای برقی، می‌توان به یک تغییر پایدار در محیط زیست و بهبود این شرایط امیدوار بود.

موتورهای برقی چگونه به محیط زیست کمک می‌کنند؟

موتورهای برقی از نظر اندازه و رفت و آمد بسیار شبیه به موتورهای بنزینی هستند. شاید در ظاهر برای بسیاری تفاوتی میان این دو شیوه حمل و نقل وجود نداشته باشد. اما مهم‌ترین مزیت این شیوه حمل و نقل هوشمند، توجه به محیط زیست و کاهش آلودگی است. در ادامه با شما مهم‌ترین مزیت موتورهای برقی را مرور می‌کنیم.

موتورهای برقی و تولید گازهای گلخانه‌ای صفر

در سالهای اخیر، بیشتر کسب و کارها برای نجات محیط زیست از اثرات گرمایش جهانی، به سمت یک جنبش سبز حرکت کرده‌اند. این در حالی است که گزارش‌های آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) نشان می‌دهد هر وسیله نقلیه بنزینی به طور متوسط سالانه حدود 4.6 تن دی ‌اکسید ‌کربن تولید می‌کند!. با چنین آماری می‌توان به اهمیت و ضرورت استفاده از وسایل نقلیه‌ای که کربن منتشر نمی‌کنند پی برد.

موتور برقی می‌تواند در رده یک وسیله خوب در این زمینه قرار بگیرد. این محصول به نیروی الکتریکی باتری متکی است، بنابراین هوا یا محیط اطراف آلوده نمی‌شود. در حقیقت بزرگترین تفاوت موتورهای برقی با دیگر وسایل نقلیه، حذف کامل دی اکسید کربن (CO2) است.

با روی آوردن به موتورهای برقی، می‌توانیم میزان کربن را تقریباً به نصف کاهش دهیم. تغییر رفت و آمد به موتورهای برقی به معنای خودروهای کمتر در جاده است. در نتیجه کربن کمتری منتشر می‌شود و محیط زیست سالم‌تر می‌ماند.

موتورهای برقی و استفاده از انرژی تجدید پذیر

برخلاف خودروهایی که با بنزین یا گاز کار می‌کنند، موتورهای برقی قادر به استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر هستند. در حقیقت این وسایل به جای استفاده از سوخت‌های فسیلی، از برق استفاده می‌کنند که در بیشتر کشورها از منابع تجدیدپذیر داخلی تولید می‌شود.

موتورهای برقی و باتری سازگار با محیط زیست

موتورهای برقی معمولآ برای حرکت از باتری‌های لیتیوم یوناستفاده می‌کنند. باتری‌های لیتیوم قابل شارژ، بسته به برند تولید کننده، ظرفیت انرژی مناسب، وزن و عملکرد خوبی از خود نشان می‌دهند.بیشتر این باتری‌ها قابل حمل هستند. یعنی می‌توان آنها را به راحتی از موتور جدا کرد و در خانه‌ به برق زد.

باتری‌های لیتیوم یون در مقایسه با باتری‌های حجیم سرب اسیدی، کوچک و جمع و جور است. آنها همچنین به عنوان باتری‌های دوست‌دار محیط زیست شناخته می‌شوند زیرا در آنها هیچ اسیدی انباشته نشده است. فراموش نکنید که اسید در صورت نشت می‌تواند برای افراد و محیط زیست مضر باشد و بازیافت باتری‌ها را سخت‌تر کند.

از آنجایی که باتری‌ موتورهای برقی قابل شارژ هستند، پس از هر بار تخلیه نیازی به دور انداختن آنها نیست. آنها زمان کوتاهی برای شارژ مجدد نیاز دارند؛ معمولاً حدود 2 تا 3 ساعت. برخی از شرکت‌های موتور برقی نیز شارژر خورشیدی قابل حملی را ارائه می‌کنند که برای محیط زیست بهتر است.

موتورهای برقی و کاهش آلودگی هوا

همانطور که پیش از این گفتیم، موتورهای برقی برای حرکت از گاز و گازوئیل استفاده نمی‌کنند. آنها به نیروی الکتریکی باتری متکی هستند. این سیستم عامل منحصر به فرد به این معنی است که موتورهای برقی تقریبآ هیچ آلایندگی ندارند.

وسایل حمل و نقل معمولی مانند اتومبیل، کامیون و موتور سیکلت، گازهای مضری تولید میکنند. این گازها به افزایش اثر گلخانه‌ای کمک می‌کند که منجر به افزایش کلی دمای جهان می‌شود. افزایش دما در سراسر جهان اثرات مخربی دارد. از آنجا که موتورهای برقی وسایل نقلیه الکتریکی با آلایندگی صفر هستند، به کاهش این اثر گلخانه‌ای کمک می‌کنند.

“مه دود” یا “اسماگ” نیز یکی دیگر از موضوعات مهم در این زمینه شناخته می‌شود. مناطق شهری این روزها مقادیر خطرناکی از این آلودگی را تجربه می‌کنند. مه دود می‌تواند باعث تحریک چشم، بینی و گلو شود. این معضل مشکلات ریوی و قلبی را بدتر کرده و در طولانی مدت می‌تواند باعث بروز بیماری‌هایی مانند سرطان شود.

استفاده از وسایل نقلیه الکتریکی مانند موتور برقی میتواند درمان کاملی برای این عوارض باشد. از آنجایی که موتورهای برقی سر و صدایی ندارند، برای رهایی از آلودگی صوتی نیز کاملا مناسب هستند.

موتورهای برقی و کاهش آسیب به خیابان‌ها

موتورهای برقی، اگرچه به دلیل وزن اضافی باتری و موتور نسبت به وسایلی مانند دوچرخه سنگین‌تر هستند، اما در مقایسه با خودروها و موتورهای بنزینی وزن کمتری دارند. سایر اشکال حمل‌ونقل به جاده‌ها آسیب می‌رسانند که منجر به تعمیر مداوم آنها می‌شود.
آسفالت، که بیشتر خیابان‌ها و جاده‌های امروزی را تشکیل می‌دهد، از ترکیب قیر (یک سوخت فسیلی) با مواد دیگری مانند ماسه و شن به دست می‌آید. پس ترمیم و آسفالت دوباره خیابانها به نفع محیط زیست نیست زیرا با هر بار استفاده محیط را آلوده می‌کند.
تعمیر جاده‌ها همچنین به ماشین آلات سنگین با انتشار کربن سنگین نیاز دارد. این عوامل باعث آلودگی هوا و آسیب بیشتر به محیط زیست می‌شوند. با موتورهای برقی، نیاز به تعمیر جاده‌ها و آلودگی محیط کمتر خواهد شد.

خروج از نسخه موبایل